Het beste voor onze deelnemers

“Het bestuur zit boven op de bal. Dat is zo en dat blijft zo. Juist nu er keuzes gemaakt moeten worden over de toekomst van Metro Pensioenfonds is het belangrijk dat het bestuur op volle sterkte is en blijft.” Dat zegt bestuurslid Ronald Doornbos.

Vanaf begin dit jaar is Metro Pensioenfonds een ‘slapend fonds’. Dat betekent dat er geen nieuw pensioengeld (premie) meer bijkomt. Er gaat vanaf nu alleen maar geld uit. Ronald legt uit dat er genoeg werk aan de winkel blijft. “Denk aan de pensioenadministratie, onze beleggingen en de communicatie.

Als bestuur moeten we alert en waakzaam blijven. Metro Pensioenfonds is financieel gezond en dat willen we graag zo houden. Dat doen we onder meer door goed op de kosten te letten. Het doel is dat er zoveel mogelijk geld overblijft voor deelnemers en gepensioneerden.”

Benieuwd naar het complete interview?
In de nieuwsbrief van februari 2023 is het volledige interview opgenomen. Wil je meer weten over de nieuwe situatie van Metro Pensioenfonds? Alle nieuwsberichten die te maken hebben met de toekomst van ons fonds, vind je op 1 centrale plek. Je vindt hier ook het interview met Ronald Doornbos over de toekomst van Metro Pensioenfonds. Ga hiervoor naar De toekomst van Metro Pensioenfonds.

Check of we jou digitaal kunnen bereiken
We willen iedereen vragen om te checken of Metro Pensioenfonds jouw juiste privé e- mailadres heeft. Dan kunnen we jou altijd bereiken en weet je zeker dat je geen nieuws over ons pensioenfonds misloopt. Je geeft je e-mailadres gemakkelijk door op Mijn Pensioen.