Hoe kijkt Metro Pensioenfonds naar de toekomst?

“Als Metro Pensioenfonds spelen we Champions League. We presteren prima. Kijken we naar alle ondernemings¬pensioenfondsen dan zitten we in de top.” Een gesprek met bestuursvoorzitter Frank Rijksen over de stand van zaken bij ons pensioenfonds.

Metro Pensioenfonds gaat ook na 1 januari volwaardig door
Frank (58) is nu 8 jaar voorzitter van het bestuur van het Metro Pensioenfonds. Daarvoor was hij onder meer werkzaam als Chief Financial Officer (CFO) bij Makro Cash & Carry Nederland. Hij is dus niet alleen een echte financiële man, hij is ook goed thuis in de Makro organisatie. “Ik ken de Makro-cultuur, de manier van werken. Dat is belangrijk. Het pensioenfonds moet daarbij aansluiten. De mensen moeten zich herkennen in het fonds. Makro is een no nonsens-bedrijf, direct, to the point. Geen bureaucraten maar aanpakkers. Die no nonsens-cultuur heeft het pensioenfonds ook.”

Benieuwd naar het complete interview?
In het interview uit de nieuwsbrief van november 2022 lees je hoe Metro Pensioenfonds er financieel voor staat en wat er per 1 januari 2023 is veranderd. Lees daarom het volledige interview met Frank Rijksen  op onze pagina De toekomst van Metro Pensioenfonds. Op deze pagina hebben we alle nieuwsberichten, die te maken hebben met de toekomst van ons fonds, op 1 centrale plek gezet.

Check of we jou digitaal kunnen bereiken
We willen iedereen vragen om te checken of Metro Pensioenfonds jouw juiste privé-e-mailadres heeft. Dan kunnen we jou altijd bereiken en weet je zeker dat je geen nieuws over ons pensioenfonds misloopt. Je geeft je e-mailadres gemakkelijk door op Mijn Pensioen.

Lees het volledige interview op de pagina Toekomst