Nieuwe leden verantwoordingsorgaan

Nog meer energie voor ons verantwoordingsorgaan; Liselotte Raymakers, Raquel Hennequin en Wim Miedema zijn benoemd tot lid. Drie nieuwkomers namens de deelnemers die goed thuis zijn in de Makro-family. Graag stellen we ze aan je voor.

Raquel Hennequin Liselotte Raymakers Wim Miedema

vlnr: Raquel Hennequin, Liselotte Raymakers, Wim Miedema

Raquel Hennequin
Raquel is 29 jaar en werkt vanaf oktober 2020 bij Makro als supply chain collaborator. Ze is lid van de ondernemingsraad van het hoofdkantoor. Raquel heeft een bachelor of science in bestuurs- en organisatiewetenschap. Ze haalde in 2017 aan de VU Amsterdam haar master of science in business administration, management consulting. Voor haar start bij Makro werkte zij enkele jaren in operations en supply chain bij KLM catering en Nestlé Nespresso. Daarvoor werkte zij bij Biogen en Ahold.

Liselotte Raymakers
Liselotte is 31 jaar en werkt sinds 3 jaar bij Makro als senior financial controller. Aan de VU Amsterdam volbracht zij succesvol de studie Master of Accounting and Control. Van 2013-2019 werkte zij in de assurance praktijk van Deloitte. Waarvan de laatste jaren als junior audit manager.

Wim Miedema
Wim is 59 jaar oud en werkt al vanaf 1986 bij Makro en Lukas Klamer als vestigingsmanager. Hij heeft de vestigingen Leeuwarden en Nijmegen geleid. Ook heeft Wim laatst aan het NCOI de opleiding HBO hogere bedrijfskunde, business administration, succesvol afgerond.

Het VO heeft daarnaast gevraagd Jaap van Gisteren opnieuw te benoemen
Eind dit jaar loopt de termijn van Jaap binnen het VO af. Vanwege de goede bijdrage van hem aan het VO is aan het bestuur gevraagd Jaap opnieuw te benoemen met ingang van januari 2022.

Met de nieuwe benoemingen ontstaat er een mooie diversiteit binnen het VO
Het VO bestaat uit 3 vrouwen en 4 mannen waarbij 2 van de 7 leden jonger zijn dan 40 jaar. En 2 leden krijgen al pensioen. Er is een goede presentatie van de achterban, op basis van onderlinge getalsverhoudingen tussen deelnemers en pensioengerechtigden bereikt. Bekijk alle leden van het VO.