Het coronavirus en jouw pensioen

De overheid scherpt de maatregelen in Nederland in verband met het coronavirus (COVID-19) steeds verder aan. Het virus heeft ook gevolgen voor Metro Pensioenfonds. We houden de ontwikkelingen goed in de gaten. Maar onze dienstverlening gaat door zoals je van ons gewend bent.

Ons pensioenfonds is bereikbaar voor vragen over jouw pensioen
Je bereikt ons telefonisch of per e-mail. Je kunt zoals altijd terecht met vragen over jouw pensioen. Het kan nu misschien iets langer duren voordat we reageren. Onze medewerkers werken vanuit huis.

We betalen de pensioenuitkeringen uit
Ontvang je pensioen van ons? Dan krijg je je maandelijkse bedrag op de afgesproken datum. Goed om te weten: het kan zijn dat het geld pas in de loop van de dag op je rekening staat.

Ons bestuur volgt de ontwikkelingen op de voet
Niemand kan op dit moment vertellen hoe de situatie volgende week is en hoe (snel) het virus zich verspreidt. Uiteraard volgen we daarom alle adviezen van het RIVM, de Rijksoverheid over hygiëne en thuiswerken. Ook volgen we de financiële markten, waar ontzettend veel gebeurt en de situatie elke dag verandert. Er is voorlopig nog geen reden om af te wijken van ons beleggingsbeleid.

We houden je via deze website op de hoogte van al het nieuws dat onze dienstverlening en jouw pensioen raakt. Houd onze website daarom in de gaten.