Meld je hier alvast aan voor digitale post van Metro Pensioenfonds

Metro Pensioenfonds gaat digitaal met je communiceren. Dat heeft praktische voordelen voor jou als deelnemer. Je kunt zo namelijk post van het pensioenfonds overzichtelijk bij elkaar houden en deze altijd veilig en online raadplegen. Daarnaast is digitaal communiceren goedkoper en milieuvriendelijker.

 

Hoe werkt het? Onze post voor jou zetten we voortaan in 'Mijn Pensioen'. Dat is een beveiligde digitale omgeving die je vanaf augustus 2019 via onze nieuwe website kunt bereiken. Zodra daar post voor je klaarstaat ontvang je hierover per e-mail bericht. Je logt vervolgens met je DigiD in op Mijn Pensioen om je post op te halen

 

Vanaf augustus 2019 digitale post van het pensioenfonds ontvangen? Stuur ons nu alvast je e-mailadres

Om straks digitaal met je te kunnen communiceren hebben we jouw privé e-mailadres nodig. Dat kun je doorgeven via onderstaand formulier. Je geeft hiermee het pensioenfonds toestemming om digitaal met je te communiceren. In het begin ontvang je ook nog 'papieren' post van ons.

 

* Om het formulier te kunnen verzenden is het nodig dat je alle velden invult. Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met jouw gegevens. We gebruiken deze uitsluitend om je digitale post van het pensioenfonds te kunnen sturen.